Els nostres serveis

Juguem i ens ho passem bé

Tots els projectes que es realitzen a través d’AKELALLEURE pretenen generar solucions sostenibles, de proximitat i accessibilitat en tots els serveis que coordinem. Procurant dedicar el temps i l’espai idoni per cobrir les necessitats que aquests requereixen; desde cases de colònies i ajuntaments, fins a activitats per adults o per empreses d'entreteniment. Donant respostes efectives i pragmàtiques que pretenen correspondre’s amb la filosofia personal i professional de forma integral i 100% personalitzada.

Amb cada nova iniciativa o projecte ,justifiquem així, la importància de la missió empresarial d’ aquesta entitat.

Volem que tots els nous usuaris d’aquests serveis que oferim puguin viure l’experiència del lleure com a peça indiscutible i clau en l’educació integral dels infants, en la conciliació i en l’estat de benestar de les famílies.

Les nostres línies d’acció, desenvolupament i gestió dels programes son totalment individualitzats i especificament dissenyats per a diversos col·lectius que, sobretot, busquen enriquir les seves experiències en el lleure i cobrir totes les necessitats que aquestes exigeixen, facilitant tota l’ajuda i gestió equivalent, per tal d’aconseguir cobrir tots els requisits i serveis que la normativa vigent ordena actualment.

Totes aquelles entitats que requereixin els serveis d’AKELALLEURE i busquin solucions davant possibles contratemps gaudiran de la nostra competència i coordinació, gràcies a tots els anys que l’equip porta dedicant-li al lleure el temps que sentim que es mereix. I enriquint, de manera indirecta pero contundent, totes les àrees de les nostres vides.

Juguem i ens ho passem bé

Aquests programes estan dirigits a totes les edats, tots ells, basats en unes polítiques on sempre reivindiquem l'atenció cap a l’infant com a centre de qualsevol activitat realitzada, per tal de cobrir les seves necessitats i contextos específics.

Advoquem per l’accessibilitat de les activitats com un dels nostres principals reptes. Apostem per la conciliació familiar-social de totes les treballadores oferint horaris i sous competitius.

Respecten el medi ambient promovent activitats que generin zero impacte.

Les Colònies amb AKELALLEURE

Juguem i ens ho passem bé

Akelalleure ofereix una gestió integral de les colònies escolars i estiu, proporcionant una atenció personalitzada i adaptada a les necessitats específiques de cada casa de colònies.

Des de la creació de propostes educatives innovadores fins a la selecció i formació del personal. Ens encarreguem de tot el procés per garantir una experiència segura, enriquidora i inoblidable per a totes les participants.

Amb una comunicació directa amb els centres educatius, famílies i agències, assegurem una coordinació eficient per a garantir el màxim benefici per a tots els participants.

OFERIM:

 • Activitats adaptades a cada edat.

 • Equips professionals de Monitors i Monitores titulats/es.

 • Personalització i Adaptació de la programació segons necessitats i particularitats de l'entorn i el grup.

 • Colònies escolars de 2, 3, 4 i 5 dies

 • Colònies d’estiu i amb servei 360ª

 • Excursions d'1 dia

Optimitza la gestió de les teves colònies escolars! Descobreix com podem assumir la càrrega de gestió del personal perquè puguis centrar-te en l'infraestructura i serveis de la casa de colònies.

Tallers i Activitats

Juguem i ens ho passem bé

Descobreix la nostra àmplia gamma de tallers i activitats dissenyades per a infants i joves, adaptades a l'entorn. Amb una combinació de creativitat, diversió i aprenentatge, les nostres propostes ofereixen una experiència única i enriquidora.

Des de tallers d'art i natura fins a jocs i esports, tenim l'activitat perfecta per a cada grup d'edat i interès.

Amb una combinació de creativitat, diversió i aprenentatge, les nostres propostes ofereixen una experiència única i enriquidora que segur que satisfà les necessitats del teu grup. A més, estem oberts a créixer amb les teves idees i suggeriments, adaptant-nos sempre a les teves necessitats específiques.

Tallers Infantils i Familiars

 • Manualitats
 • Pintacares
 • Lloguer Jocs Gegants
 • Jocs tradicionals
 • Gimcanes
 • Mini Discoteca
 • Aprenem a mirar amb les Orelles

Tallers x Joves/Adults

 • Taller de Dj
 • Coneixença i Relacions
 • Scape Room per l’entorn
 • Festa Karaoke
 • Aprenem a mirar amb les Orelle

Festes i Tradicions

 • Festa Carnestoltes
 • Taller de disfresses i maquillatge
 • Taller de Roses de Sant Jordi
 • Taller de Mones de Pasqua
 • Gimcana Ous de Pasqua
 • Taller de Panallets
 • La Castanyada
 • Halloween
 • Gimcana del tió
 • Tallers de Nadal
 • Festa Karaoke
 • Lloguer jocs de fusta

Casals de Vacances

Juguem i ens ho passem bé

Descobreix els nostres casals de vacances, perfectes per AFAs o Ajuntaments que vulguin oferir un bon servei de casal!

Amb la nostra atenció personalitzada i capacitat d'adaptació, ens encarreguem de tota la gestió integral del casal, ajustant-nos a les vostres necessitats específiques. Des de l'organització logística fins a la planificació d'activitats i la supervisió diària, garantim una experiència de vacances segura, divertida i memorable per a tots els participants."

"Deixa'ns encarregar-nos de tot el procés del casal de vacances per al vostre grup o associació. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir una proposta adaptada a les vostres necessitats i començar a planificar un estiu inoblidable!"

Esdeveniments Corporatius

Juguem i ens ho passem bé

Descobreix com els nostres esdeveniments corporatius no només ofereixen una experiència única i memorable per als participants, sinó que també reflecteixen els nostres valors centrats en el lleure. Mitjançant activitats especialment dissenyades per a adults, promovem un entorn de diversió, creativitat i creixement personal. Des de tallers de team building fins a jornades d'immersió en la natura i la cultura que ens envolta, les nostres propostes d'esdeveniments corporatius ofereixen una oportunitat única per a connectar amb els teus col·laboradors i reforçar els vincles dins de l'empresa.

Fes del teu proper esdeveniment corporatiu una oportunitat per promoure la cultura i els valors de la teva empresa. Contacta amb nosaltres per descobrir com podem adaptar les nostres activitats al teu públic i fer que el teu esdeveniment sigui un èxit rotund

La Nostra Xarxa

La nostra manera d’entendre el lleure és fent xarxa i comunitat. Per això el nostre objectiu és rodejar-nos i col·laborar amb empreses i professionals referents al sector i juntament construir i consolidar el projecte.

Connectar amb altres professionals del món del lleure ens permet expandir els límits de la creativitat i l'innovació, obrint noves oportunitats per a la diversió i l'aprenentatge."

Descobreix la força d'una xarxa d'experts que enriqueixen cada experiència amb la seva saviesa i dedicació. A AKELALLEURE, col·laborem amb l’empresa referent de guies titulats, per les nostres activitats del Parc Nacional i Zona Volcànica de la Garrotxa, que transformen cada visita en una aventura inoblidable. Amb els serveis tècnics de GIG, el nostre aliats en la tecnologia i el material tècnic, assegurem que cada detall de les nostres activitats i esdeveniments sigui perfecte.

La nostra relació amb ACELLEC simbolitza el nostre compromís amb la col·laboració i la comunitat del lleure educatiu. És una aliança que ens permet créixer i innovar, sempre amb l'objectiu de superar les expectatives i oferir experiències que deixen petjada.

Junts, estem construint una xarxa de professionals compromesos amb la qualitat, l'excel·lència i el respecte pel medi ambient i la diversitat.