Què és AKELALLEURE?

Juguem i ens ho passem bé

Des d’AKELALLEURE, no només oferim activitats, sino que crearem experiències úniques.

Ens distingeix el nostre enfocament personalitzat i tota l’experiència que portem a les nostres motxilles, com a garantia indiscutible, de que l’adaptació i enfocament de les necessitats concretes de cada grup o empresa seran resoltes amb excel·lència.

El nostre compromís és infal·lible; en la descoberta, en la participació social i en la consciència ambiental.

Aspirem a canviar el mode en que es viu el lleure educatiu, connectant i transformant a les persones mitjançant l’educació, l’art i la cultura.

En aquests quatre anys d’incubació d’aquesta comunitat hem estat un referent en el sector, ajudant a empreses, escoles i altres institucions a gestionar i crear activitats i esdeveniments i convertint les experiències i projectes proposats, en records extraordinaris.

L’educació i la diversió han d’anar de la mà. Per aquest motiu, AKELALLEURE está aquí per crear memòries inoblidables, potenciar la creativitat i impulsar el creixement personal i comunitari.

Uneix-te a nosaltres en aquest viatge emocionant.

Transformem activitats en memòries inoblidables.

LA NOSTRA HISTÒRIA

Juguem i ens ho passem bé

Just abans de la pandèmia, al febrer de 2020, a la Garrotxa va ser on l’Anna Barnola Llovera va donar el tret de sortida al projecte AKELALLEURE.

Després d'anys com a monitora i directora de lleure en diverses empreses del sector i la seva estreta relació amb l’escoltisme i el guiatge català, al 2020 l'Anna Barnola va veure una oportunitat d'emprendre el seu propi camí.

D’inici, va assumir la gestió d'activitats i dues cases de colònies, realitzant el seu somni d'iniciar el seu propi projecte de lleure.

Com no podia ser d’una altra manera li va posar AKELA-LLEURE. Fent referència al pare llop del llibre de la selva, la principal font d’inspiració de l’escoltisme i l’escola de lleure i vida amb la qual l’Anna se sent més representada.

Tot i les dificultats causades per la pandèmia, va mostrar una notable resiliència, treballant a menjadors escolars per mantenir-se a flot i mantenint viva la seva passió. Amb la tornada a la normalitat el 2021, va reprendre plenament l'activitat, desenvolupant nous projectes i consolidant AKELALLEURE com una força en el món del lleure.

Avui dia, amb 15 treballadores de mitjana anuals, AKELALLEURE proporciona serveis a més de 3 cases de colònies, càmpings de la Garrotxa i la Costa Brava i activitats arreu del territori català.

→ Missió i Visió

La nostra història comença amb una missió clara: empoderar el lleure com a part essencial de l'educació integral.

  • Missió: Proporcionar activitats socioeducatives en diferents contexts i entorns, fomentant l'aprenentatge, l'educació emocional, l'ecologisme, la diversitat i l'accessibilitat.

  • Visió: Ser reconeguts a nivell local i global com un referent en qualitat, gestió i coordinació d'esdeveniments, amb un fort compromís transformador i sostenible.

Quan trieu AKELALLEURE, trieu experiència, coneixement i compromís.

La nostra dedicació a entendre les necessitats de cada grup o empresa ens permet oferir solucions adaptades i garantides. Des de colònies escolars fins a casals d'estiu, tenim una oferta àmplia i diversa que s'adapta a les vostres necessitats.